Saturday, February 18, 2017

Dream Big! Start Small! Start Now!

18 Feb 2017 - Shaklee Business Leaders National Conference di Sunway Convention Centre.

Alhamdulillah, KakYat layak dan dijemput untuk hadir ke Conference ni.
Conference pertama setelah KakYat ikut berbisnes Shaklee pada Ramadhan tahun lepas. Bulan berkat, moga usaha dan rezeki berkat sampai bila-bila.

KakYat memilih untuk kongsikan dengan kawan-kawan selepas 2 tahun menjadi pengguna dan merasai sendiri kesan semasa ambil dan bila meninggalkan vitamin Shaklee.

Seronok di Conference, dapat berjumpa anak-beranak Surijunior dan S2U. Sungguhlah gembira berkenal-kenalan dan merapatkan lagi ukhuwah. Maklumlah sebelum ini hanya kenal di facebook atau pun whatsapp.

Dapat pulak ilmu-ilmu baru hasil perkongsian dari Mr. CEO, Roger Barnett dan saintis hebat Dr. Bruce Daggy dan dari pihak pengurusan Shaklee Malaysia.

"The most important things:
Health and happyness"
- Roger Barnett

Yang best lagi, dapat pulak New Starter Kit (Member Kit) secara percuma. Eksklusif untuk Leaders yang hadir sahaja.
Fresh from the oven! Belum masuk pasaran lagi.

Selain tu, dapat jugak:
✔ pendrive dengan info dalam tu.
✔ mug Live Well Be Well. Syok sangat. Tak jual ni kat kedai.
✔ landmark study brochures.
✔ notebook.
✔ key chain pill box.

Pendek kata memang banyak ilmu bermanfaat dan pengalaman dapat di sini.
Terima kasih kepada encik suami yang menjaga anak-anak. Lainkali kita cuba hadirkan diri bersama-sama ya. Inikan bisnes famili.

Nak join ahli dan berbisnes bersama-sama dengan KakYat?
Jom whatsapp segera. KakYat guide sampai jadi.

#momisense

SID kesayangan anda,
KakYat
019.226.7990
Momisense@gmail.com
Fb: Hayati NY
Fb page: Klinik Mommy

No comments:

Post a Comment