Saturday, February 11, 2017

Gosok-gosok, putih bersih!

Assalamua'laikum frenz,

Setiap pagi pencuci muka ni lah yang tak boleh KakYat nak tinggal. Kalau travel tertinggal pencuci muka ni memang rasa kurang best sikit kulit muka.

Mari KakYat nak cerita sikit.
Sebelum ni KakYat guna pencuci muka lain, agak setia juga dengan dia, jerawat pun kadang2 je. Tapi muka agak kering sedikit.

Sejak jatuh cinta dengan keberkesanan vitamin Shaklee, KakYat pun bertukarlah kepada pencuci muka ni... alhamdulillah sangat sesuai dengan kulit muka KakYat.

Pencuci muka ni membersih elok, tidak mengeringkan kulit malah melembabkan dan melembutkan. Kalau konsisten pakai pagi dan malam...insyaAllah kulit tak kering dan tak berminyak.

Jadi kepada kawan2 yang jenis kulit muka berminyak dan kering, KakYat syorkan guna pencuci muka Shaklee, Gentle Deep Foaming Cleanser ini ya.

Kalau nak KakYat tolong orderkan, boleh hubungi KakYat. Untuk frenz.. of coz BEST price! 😊

#momisense

Ikhlas,
Norhayati Yusoff
Shaklee ID 1230244
Tel: 019.226.7990
Emel: momisense@gmail.com
FB: Hayati NY
FB page: Klinik Mommy


No comments:

Post a Comment